Gențile Bookletta sau când cărțile devin (și) fashion

Hyperliteratura Bookletta carti si genti

Vineri s-a deschis în Mall Promenada magazinul Julia Toaders Designer, unde găsiți și gențile chic de la Bookletta pentru femeile care citesc, pe care le puteți lua la pachet cu câteva dintre titlurile Hyperliteratura: best-seller-ul anului 2019, Repertoarul amorului, de Stelian Tănase; cartea de povestiri fantastici, Despre tristețea femeilor frumoase, de Andrei Ruse; sau fascinantele proze scurte din Whoreshop, de Jean-Lorin Sterian.

Repertoarul amorului, Despre tristetea femeilor frumoase, WhoreShop, Stelian Tanase, Andrei Ruse, Jean-Lorin Sterian, Bookletta, Hyperliteratura

Bookletta este o geantă pentru femeia care citește, invenție înregistrată și unică în lume, 100% inventată și produsă în România.

În 2012, Rusanda Davideanu a lansat o poșetă de damă special structurată astfel încât să aibă un buzunar transparent care protejează și în același timp expune cartea ca într-o vitrină. Astfel, titlul cărții pe care o citești devine ceea ce te reprezintă în lume, pe stradă, la evenimente sau la birou, mai mult decat orice brand.

Bookletta este produsă din piele naturală de cea mai bună calitate și are o varietate largă de modele disponibile, in funcție de stilul de viață al fiecărei femei: MINI (cochetă), MIDI (retro), MAGIC (clasică), MAXI (office), Backpack sau Bookpack (rucsac), SAFARI (comodă). Femeia care poartă Bookletta este mai mult decât o femeie obișnuită, ea știe să se evidențieze prin obiecte făcute cu sens și dedicație, sprijină brandurile românești și crede în scopul cultural și social al genții pentru carte.