Ne vedem cu „Rock sub seceră și ciocan” în Club A, vineri, 25 noiembrie! Urmează Sibiu, Mediaș, Timișoara și Arad!

Rock sub secera si ciocan afis lansare Club A Hyperliteratura

Dragi, tovarăși, așteptarea a luat sfârșit! După ce am fost prezenți cu cartea noastră la Gaudeamus, la standul editurii Nemira, cărora le mulțumim încă o dată pentru găzduire și suport, unde Rock sub seceră și ciocan și-a găsit primii cititori, e timpul să începem lansările. În timpul scurt care a mai rămas din acest an, vom fi prezenți cu cartea în București, la Club A, apoi în decembrie vom merge la Sibiu, Mediaș, Timișoara și Arad. Și de la anul vom bifa, desigur, și restul țării, nu vă faceți griji. Ne propunem un turneu solid al cărții de peste 20 de evenimente în total, până la vară. #rockon!

Vineri seara, 25 noiembrie, de la 19:00, ne vedem la primul nostru mare event, lansarea oficială a cărții Rock sub seceră și ciocan în Club A, unul dintre puținele locuri care încă păstrează amintiri puternice legate de muzica rock. În 1969, aici a fost organizat unul dintre primele festivaluri rock din țară, iar de-atunci și în anii care au urmat i-au călcat pragul cele mai cunoscute formații și cei mai în vogă artiști ai acestui fenomen. Istoria tumultoasă a clubului studenților de la Arhitectură deschis în 1968 se regăsește în mare parte și în istoria muzicii rock din România, lucru pe care îl veți afla și din paginile cărții pe care o vom prezenta.

La eveniment vor participa, alături de Nelu Stratone, autorul cărții, și Andrei Ruse, editorul cărții și moderatorul serii, Liviu Mihaiu, Florin-Silviu Ursulescu, Aurel Gherghel, Doru Rocker Ionescu și Lorena Lupu. Lansarea se va încheia cu muzică live, pe scenă urmând să urce formațiile BAROCK și CRI GRI, alături de alți prieteni, care pregătesc niște jam session-uri surpriză. Iar pentru cei care au chef de petrecere, pregătim o noapte albă în Club A cu mult rock autohton până dimineața!

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Guerrilla, Filme-Cărți.ro, Cărțile pe față, Cărți cu suflet, COOLturaMall, Serial Readers, Bookuria și Cărți, cafea și tutun.

Detalii despre cărți și comandă online (în curând) pe pagina oficială, unde puteți răsfoi deja primele 60 de pagini ale cărții: www.Hyperliteratura.ro/ROCK-SUC-SECERA-SI-CIOCAN

Puteți confirma prezența la Club A și invita pe FB prietenii voștri interesați de carte aici:
ROCK SUB SECERĂ ȘI CIOCAN LA CLUB A (Facebook event)

***

Pentru restul orașelor, găsiți detaliile evenimentelor (pe care încă le updatăm) aici:

07 decembrie – Sibiu, Essenza Wine & Books
08 decembrie – Mediaș, Casa Gazelor Naturale
10 decembrie – Timișoara, Teatrul Merlin
12 decembrie – Arad, Teatrul Boeme