Separat de activitatea noastră editorială de publicare a autorilor români, oferim și servicii de consultanță (dedicate mai ales autorilor la început de drum), dar și servicii de redactare și corectare a manuscriselor, lucru pe care ți-l recomandăm înainte fie de a trimite proiectul tău unei edituri, fie a merge spre self-publishing.

 

Servicii de consultanță editorială

Ai scris o carte sau vrei să scrii una și nu știi ce implică acest lucru și care sunt pașii de făcut înspre publicarea unui proiect? Și mai ales, te întrebi ce-ar fi mai potrivit pentru tine, o editură sau self-publishing-ul? Ei bine, întocmai pentru a veni în sprijinul autorilor români la început de drum din orice domeniu (fie că vorbim de beletristică, fie de cărți de specialitate), îți putem oferi un pachet întreg de servicii de consultanță, astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Ce înseamnă drepturile de autor și cât oferă în general editurile? Merită să mergi la o editură unde să cedezi drepturile tale, una unde îți plătești propriile exemplare (de ce ai face asta?) sau îți dorești self-publishing? Ai nevoie de un redactor de carte sau un îndrumător? Apoi: care sunt costurile tipografice ale unei cărți și cum poți obține fondurile necesare pentru publicare (crowdfunding, de exemplu, și cum realizează o astfel de campanie)? Cum ajungi în librării și ce înseamnă distribuția unui titlu? Ai nevoie să creezi o firmă, să ai PFA sau o asociație pentru a publica singur? Ce se întâmplă după publicare și ce înseamnă în România promovarea de carte? Sunt numai câteva dintre întrebările pe care le putem lămuri într-o primă discuție.

Pe lângă asta, îți putem face recomandări concrete legate de direcția proiectului tău și îți vom argumenta întotdeauna ce este mai bine de făcut, atât pentru imaginea și vizibilitatea ta, cât și pentru viitoarele câștiguri.

Te putem pune mai departe în legătură directă cu editori, redactori, corectori, paginatori sau chiar cu tipografii.

 

Rezervă acum o ședință de consultanță, trimițându-ne un mail la adresa office@hyperliteratura.ro și vom discuta mai departe ce este de făcut.

Prețul unei ședințe este de 499 lei (420 lei + TVA), dar îți promitem că-ți vom răspunde tuturor întrebărilor tale. Nu avem clienți nemulțumiți, din contră. Am clarificat foarte multe lucruri pentru nenumărați autori la început de drum și i-am îndrumat spre edituri sau parteneriate care să-i ajute, mulți dintre ei au și publicat.

O ședință constă în programarea unei întâlniri online (sau chiar două, dacă este necesar, fără costuri suplimentare), fără limită de timp, în care să dezbatem toate întrebările pe care le ai și cele pe care probabil le vei întâmpina și la care nici nu te-ai gândit.

Serviciile de consultanță le vei avea cu scriitorul și directorul Hyperliteratura Andrei Ruse, cu o experiență de aproape 15 ani în publishing, dar mai ales marketing și promovare de carte.

 


Servicii de redactare

Fie că ai terminat de scris un roman sau o carte de specialitate, fie că vrei să mergi spre o editură sau spre self-publishing, este necesar să lucrezi cu un redactor pe cartea ta, pentru a o duce la cel mai bun nivel. Rolul unui editor de carte experimentat este esențial în procesul de „transformare” a unui simplu manuscris într-o carte care să se adrese publicului.

Oferim servicii de redactare profesională, cu unii dintre cei mai apreciați și experimentați scriitori români, autori chiar ai Editurii Hyperliteratura, dar și colaboratori externi. Totodată, este inclusă și corectura la sânge a textului tău.

Dacă ai un manuscris și îți dorești să treci cu el printr-un proces de redactare (care poate dura 2-4-6 săptămâni sau chiar mai mult, în funcție de mărimea proiectului) cu unii dintre editorii noștri, tot ce ai de făcut este să trimiți un mail la adresa office@hyperliteratura.ro și vom discuta mai departe ce este de făcut. Prețul se stabilește pentru fiecare proiect în parte, în funcție de mărimea și dificultatea acestuia.