(VIDEO) Noul roman al lui Radu Aldulescu a fost lansat online

Sâmbătă, 16 mai, în a doua zi de relaxare după starea de urgență, Editura Hyperliteratura a organizat o lansare inedită, în direct pe Facebook. Este vorba despre noua ediție a celui de-al zecelea roman al lui Radu Aldulescu, Rezidenți în Casa Visurilor, proaspăt ieșită din tipar săptămâna trecută. Autorul și editorul Andrei Ruse au stat de vorbă cu cititorii prezenți și s-au dat chiar și autografe pentru cumpărătorii online ai cărții.

Rezidenți în Casa Visurilor a apărut la sfârșitul lui mai 2018 și, după nenumărate critici pozitive (le-am putea concentra pe toate în „romanul sinteză al unui mare prozator” – Bogdan Crețu în Observator Cultural) și reacții extrem de bune din partea cititorilor, după multe lansări în țară (București, Constanța, Craiova, Brașov, Cluj, Timișoara, Lugoj sau Arad) și inclusiv câteva apariții tv de marcă (poate cea mai notabilă fiind la emisiunea Profesioniștiivideo aici -, pe TVR1), primul tiraj, de 1.000 de exemplare, a fost epuizat la sfârșitul anului trecut. Subiectul intrigant al romanului, povestea lui Grigore și a Argentinei, a stat și la baza unei piese de teatru independente, Argentina în Casa Visurilor, în regia Alinei Hiristea, având-o în rolul principal pe actrița Patricia Ionescu.

Aldulescu autografe Rezidenti in Casa Visurilor

Programată să apară inițial în februarie-martie 2020, publicarea noii ediții, repaginate, revizuite, și cu o nouă copertă de asemenea, se amânase pe termen nedefinit din cauza pandemiei și a gravei crize cu care se confruntă acum piața de carte. Însă chiar dacă multe din titlurile programate pe acest an au fost amânate pentru toamnă sau chiar pentru anul viitor, am reușit să strângem rândurile și să reedităm cel de-al zecelea roman al lui Radu Aldulescu, prioritari pentru Hyperliteratura fiind în acest moment autorii deja publicați de editură.

Lansarea a avut de toate: public (aproape 5.000 de vizualizări live); discuții interesante în direct cu cititorii; câteva pahare de vin; câteva zeci de exemplare vândute ce vor fi trimise cititorilor prin curier săptămâna aceasta cu autograf.

PS. Cartea poate fi comandată aici sau alături de Pachetul Fiction, cu 40% reducere și transport gratuit.