Comenzi online

Momentan, am închis propriul magazin online, oferind posibilitatea cititorilor să achiziționeze titlurile noastre din librării, atât fizice, cât și online. Vei vedea la fiecare produs din catalog link-uri externe de unde poți comanda cartea și vei avea parte de mai multe beneficii decât ai fi avut pe propriul nostru magazin (prețul de livrare mai mic, reduceri și bonusuri, transport gratuit pentru comenzi mai mari ș.a.).

Onorăm și comenzi directe prin mail (la office@hyperliteratura.ro), numai pentru cele care depășesc suma totală de 250 de lei, oferind totodată transport gratuit prin curier și un discount de 10%. Pentru comenzi și mai mari, discount-ul (rabatul) se poate mări.

 

Librării

Găsești titlurile noastre în cele mai importante lanțuri de librării din țară: Cărturești, Humanitas, Librarium sau online pe Libris, Diverta, Elefant, Librărie.net, Cartepedia, Emag ș.a. Este foarte posibil să ne găsești cărțile și în librării locale, pentru că lucrăm uneori și direct cu achizitori mari, care ne distribuie mai departe în comunitățile lor.

Dacă ești librar și îți dorești să colaborezi cu noi, lucrăm astfel:

– livrarea cărților și plata lunară conform vânzărilor (numai pentru lanțuri de librării), cu rabat de 30-40%;
– cu achiziție directă (pentru librării individuale) și rabat în funcție de cantitatea de cărți cumpărată (25-50%).

Pentru orice alt tip de firmă, care nu intră în categoria librăriilor, colaborăm strict prin achiziție directă.

 

Ne poți contacta pe office@hyperliteratura.ro pentru propuneri de colaborare, parteneriate, oferte și alte detalii.